Există banii pentru lărgirea cabinetului medical ambulant, Primăria a și publicat lucrarea. La prima licitație electronică nu s-a prezentat nimeni.

 

Primarul Bokor Tibor a dat glas îngrijorării sale: în cazul curților care se alătură centrului Primăria Târgu Secuiesc este deja la a patra licitație, însă pentru realizarea și lărgirea sistemului de apă și canalizare nu există până acum executant. Nu s-a încheiat cu un rezultat pozitiv nici licitația publicată pentru lărgirea cabinetului medical ambulant: nu se știe dacă epidemia sau lipsa de specialiști a luat de la lucrări pofta întreprinzătorilor.

 

După cum a fost relatat, Primăria a câștigat un proiect de o sumă importantă pentru lărgirea de proporții mari a clădirii, care cuprinde cabinetele ambulante și înzestrarea sa cu echipamente medicale. Conform ideii, s-ar putea adăuga la clădirea existentă, s-ar aranja spațiul care încorporează parcarea învechită de lângă strada Gării și pe lângă asta, ar putea fi deschisă și intrarea spitalului închisă acum din cauze obiective, care ar oferi un mare ajutor în special pentru bolnavii mai în vârstă.

 

Sursă: Székely Hírmondó, Bartos Lóránt


29 aprilie 2020