Parcuri Industriale Târgu Secuiesc

 

Municipiul Târgu Secuiesc este orașul cel mai estic al Bazinului Carpatic, este centrul Scaunului Kézdi. Este un oraș fermecător în valea Râului Negru. Prin participarea la proiecte cu finanţare europeană, Primăria Municipiului Târgu Secuiesc a amenajat două situri industriale.

 

Târgu Secuiesc este situat la 66 de km de Braşov şi 32 de km de Sfântu Gheorghe, accesul fiind posibil prin drumul european 574 (DN11) care leagă oraşele Braşov şi Bacău. Accesul la situri industriale este posibil dinspre oraş prin drumul european 574, apoi printr-un drum nou de acces până la intrarea.

 

Parcul industrial nr.1 “IFET”

Str. Gării nr. 49/A

 

Parcul Industrial nr. 1 ”IFET” din municipiul Târgu Secuiesc este amenajat în prezent pe o suprafață de 7.28 ha, având 4 hale industriale și teren liber, cu utilitățile asigurate, cu capacitatea de a găzdui minimum 6 investitori. Terenul este integral proprietate municipiului Târgu Secuiesc.

 

Accesul la amplasament este posibil dinspre DN11 pe strada Soarelui aproximativ 150 m, iar de la drumul județean 121 tot pe str. Soarelui cu o lungime de 200 m. În conformitate cu planul urbanistic zona aprobat și cu reglementările urbanistice aprobate pentru aplasament, suprafețele disponibile în situl industrial ”IFET” au două destinații: teren fără clădiri și teren cu ale industriale.

 

Primăria oferă posibilitatea de amplasare a afacerilor şi investiţiilor care doresc să îşi contruiască propriile hale de producţie în concordanţă cu obiectivele şi necesităţile lor.

 

Alți parametri:

– energie electrică: stații compacte de transformare PTC20/0.4kV şi 2x1000kVA, fiecare hală alimentată cu cablu subteran de 0.4 kV de tip 2xACYAbY;

– alimentare cu apă: din sistemul urban, cu țevi PEID Dn=110 mm;

– sistemul de canalizare, conectat cu sistemul urban cu conducte PVC KG Dn=200 mm

– sistemul de drenaj al apelor pluviale cu conducte PVC KG DN=110, 315 mm

– gaz de presiune joasă cu conducte PE 80 SDR11 Dn=63 mm, randament=300m3/ora (75 m3/h pentru fiecare hală)

 

Parcul industrial nr.2 “EPURARE”

Str. Gării nr. 103.

 

Parcul Industrial nr. 2 ”EPURARE” din municipiul Târgu Secuiesc se desfășoară în prezent pe o suprafață de 6.49 ha, din care 5.76 ha spațiu verde realizat. Terenul este integral proprietatea municipiului Târgu Secuiesc. Excluzând panta și infrastructura de drumui și de utilități, suprafața totală de superficie este 4.85 ha.

 

Suprafaţa parcului industial nr. 2 EPURARE dispune de două hale de producţie, din care una reabilitată şi una nou-construit, toate conectate la utilităţi şi la drumuri de acces interioare. Prin oferirea a două suprafete de S=320 mp (hală existentă), respectiv S=835 mp, investitorii potenţiali pot alege construcţia cea mai potrivită pentru activitatea desfăşurată.

 

Alți parametri:

– energie electrică: stații compacte de transformare 630 kVA

– alimentare cu apă: din sistemul urban, cu țevi Dn=160 mm;

– pompă de căldură sol – apă

– sistemul de canalizare, conectat cu sistemul urban

– gaz de presiune joasă

 

Mai multe informații:

www.investintargusecuiesc.ro

office@investintargusecuiesc.ro 

 

Descarcă document: Anexa Regulament Sit Industrial