Echipa de rezervă a SE din Târgu Secuiesc, repetând bravura din anul trecut, a terminat din nou printre cei mai buni la gimnastica baby-baschet pe țară. Echipa pregătită de Ferencz Szabolcs și Minescu Ioan a ajuns a cincea în trecerea în revistă de mai multe zile a categoriei de vârstă pe câmpul de joc feminin.

 

La gimnastica din finală care s-a desfășurat la Craiova fetele KSE au obținut clasificarea în grupa F, unde au întrecut cu ușurință Alba Iulia (40-1), cu Arad însă au avut un meci strâns (23-22), astfel au pășit mai departe primii. Printre cele mai bune 16 echipe au învins Heroes din Cluj Napoca cu 28-23, cu 37-8 For You de asemenea din Cluj Napoca și au fost învinse în proporție de 34-16 față de ISK București cu medalie de argint. În continuare au fost învinse cu 37-18 de campioana de mai târziu Olimpia București, însă au învins-o cu 41-19 pe BC Slam București și cu 40-20 pe Phoenix Galați. Ordinea ierarhică finală a gimnasticii: : 1. Olimpia București, 2. ISK nr.6 din București, 3. Bega din Timișoara, 4. Liceul cu Program Sportiv din Arad, 5. KSE.

 

SIC-Sepsi și ISK Sepsi care au reprezentat orașul Sfântu Gheorghe au călătorit la concurs cu scopul dobândirii de experiență și cu câte o victorie au terminat la locul 24 respectiv 25. În câmpul de joc al băieților echipa ISK, într-un mod ghinionist, după prelungiri, după antrenorul Nemes Áron cu „ajutorul” arbitrilor a fost eliminată din cei 32 cele mai bune. După asta băieții au jucat meciurile grele iar în final cu 5 victorii și 3 înfrângeri au terminat pe locul 35 printre cei 79 de participanți.

 

Sursă: Székely Hírmondó


30 iunie 2014