Mulțumită celor trei goluri marcate în prelungiri, SE Târgu Secuiesc în liga a IV-a și-a câștigat dreptul de a participa împotriva SE Covasna la clasificarea de miercuri după-masă. La întâlnirea din Sfântu Gheorghe amândouă echipe au fost însoțite de suporteri, care însă în timpul normal de joc au putut vedea doar situații, nu și goluri. Cei din Covasna au ajuns într-un dublu dezavantaj de om în a doua repriză.

 

Cei din orașul breslelor au marcat prima dată în minutul 110, mulțumită lui Pethő Csongor, apoi peste câteva minute s-au înscris pe lista marcatorilor de goluri Erős Erik și Szőcs Alpár Szabolcs. Târgu Secuiesc-Covasna 3-0, astfel începând din toamnă, Târgu secuiesc va putea juca în liga a IV-a, pe când Covasna continuă în liga a V-a.

 

Cadrul din Târgu Secuiesc: Fekete Balázs, Háromszéki Roland, Csomos László, Fozocos George, Pethő-Okos Csongor, Kovács Albert, Tusa Levente, Albu Norbert, Vitan Domokos, Dobai Hunor, Forró Alpár Brandon (Surdu József, Erős Erik, Erdő László, Szőcs Árpád Szabolcs); antrenor: Kölcze Gábor.


 

Invalid Displayed Gallery

 

 

 


27 iunie 2014