Molnar Jozsias iskola_TL_01

Școala Gimnazială Molnár Józsiás a fost construită în anul 1979 și există ca instituție de învățământ începând din 1980.

 

Fiecare clasă are săli primitoare, iar pentru predarea materiilor specifice există săli specializate, săli de exerciții, sală de informatică, o bibliotecă și un cabinet multimedia stă la dispoziția elevilor. Sala de sport, construită de către Secretariatul de Stat pentru Politica Națională din Ungaria și Fundația Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. din Ungaria în anul 2023, oferă elevilor posibilitatea de a practica sport în condiții moderne.

 

În școala noastră, în clasele elementare există secții tradiționale, step by step și secții de muzică, iar în clasele V–VIII, pe fiecare nivel de studiu există secții tradiționale, de muzică și de limbă străină.

 

În cadrul secției de muzică, copiii pot alege între instrumente cu coarde, instrumente din lemn și cu alamă, instrumente cu corzi ciupite sau instrumente cu clape.

 

Secția de gimnaziu cu frecvență redusă oferă posibilitatea recuperării elevilor care au abandonat școala dar au optat pentru recuperare.

 

În cadrul programelor școlare, pedagogii organizează munca educațională și de predare luând în considerare nevoile individuale ale copiilor, pentru a-i educa ca personalități independente, deschise, curioase și care se respectă reciproc.

 

Școala noastră a obținut în decursul anilor titlurile de „Școală Fericită”, „Școală de Protecție a Mediului” și „Susținător al Reciclării ROREC”.

 

Director: Simon István

Contact: +40 267 362 691