În zilele următoarele este de așteptat ca traficul să fie tulburat de mai multe ori pentru câteva minute la Târgu Secuiesc: mașinile consorțiului firmei care realizează lucrările de construcție la patinoarului artificial au început transportarea elementelor acoperișului sudate anterior.

 

Fiind întrebat, primarul Bokor Tibor a pronunțat public: în urma consultărilor cu administratorii firmelor s-a clarificat, că vor fi transportate șaptezeci și cinci de elemente constitutive de dimensiuni mari în orașul breslelor, din care ieri în primele ore ale după-amiezii au sosit deja două componente. Convoiul – care a fost însoțit de Poliția Rutieră și de mașinile cu numere speciale până la Târgu Secuiesc – a ajuns la obiectivul situat în strada Stadionului, prin străzile Fabricii, Dózsa György  și Nicolae Bălcescu. Elementele cu dimensiuni mari vopsite în roșu au fost ridicate din autotractoare cu ajutorul unei macara, fiind plasate lângă patinoarul artificial.

 

La stadion lucrările sunt în plină desfășurare, foarte mulți oameni lucrează în spațiile interioare, precum și deasupra tribunei. Primarul orașului breslelor așa știe, că acoperișul va fi montat până la 15 august. Valoare totală a lucrărilor este de cinci milioane de euro, din această sumă va fi realizat cel mai modern patinoar artificial din țară.

 

Bartos Lóránt


Invalid Displayed Gallery


23 iunie 2016