A ajuns asfalt pe spațiul inclus de blocurile din străzile Nouă, Libertății și Rândunicii, unde primăria a efectuat o reînnoire totală. Nu doar trotuarele dintre blocuri și străzile de legătură au primit un strat nou de asfalt, ci au fost asfaltate și locurile de parcare.

 

Astfel s-au înnoit în anii precedenți, printre altele, spațiul din spatele blocului de garsoniere ale fabricii de șuruburi, partea din fața terenului de fotbal, întregul cartier Bethlen, partea din spatele parcului Millenium, respectiv, nu de mult, o parte a străzii Molnár Józsiás.

 

Urmează aranjarea parcărilor din strada Libertății, unde a fost spartă, în timpul săpăturilor, o conductă de apă folosită pentru construcții, dar care însă nu figura pe desen și care a fost uitată acolo încă de la construirea blocurilor.

 

Astăzi începe reînnoirea porțiunii dintre străzile Libertății, Rândunicii și Nouă. Proprietarii de autovehicule sunt rugați, ca pe timpul lucrărilor, să-și ducă automobilele de pe porțiunea menționată. În această perioadă în străzile amintite se modifică și ordinea de circulație. Ca pas următor, vor fi reînnoite strada Szabó Jenő și împrejurimile ei.

 

Sursă: Háromszék, Iochom István


Invalid Displayed Gallery


29 iulie 2016