În farmacia nou deschisă din Lunga îi așteaptă pe oaspeții care scot medicamentele pe rețetele gratuite și compensate cu tragerea la sorți a tombolei de Crăciun. Cumpărătorii pot fi părtași ai acțiunii „plătește unu, primește doi”.

 

Începând cu 10 decembrie, cumpărătorii sunt așteptați, săptămânal de trei ori, în farmacia care funcționează lângă cabinetul medical din Lunga. Oferta satisface fiecare cerință, pot fi scoase medicamentele atât pe rețete gratuite, cât și pe cele compensate, respectiv este bogată și oferta medicamentelor aflate în circuit comercial. „Cei care scot medicamentele    de pe rețetele gratuite sau compensate participă la tragerea la sorți a tombolei de Crăciun, tragerea la sorți va avea loc la 19 decembrie. Premiul principal va fi un televizor color, premiul doi un fier de călcat Tefal, iar cel de-al treilea câștigător va fi mai bogat cu un aparat de prăjit pâine” – a informat despre acțiunea de sărbătoare farmacista Borcsa Irén. În afară de asta, cumpărătorii sunt așteptați cu acțiunea „plătește unu, primește doi” spre bucuria deschiderii, ceea ce este valabilă pentru produsele care pot fi cumpărate liber.

 

Cumpărătorii sunt așteptați la farmacie în zilele de luni între orele 12-15, în zilele de miercuri între orele 9-13, iar în zilele de joi între orele 11-15, orientându-se la programul cabinetului medical. Marți și vineri farmacia este închisă.


Invalid Displayed Gallery


17 decembrie 2014