Organizațiile civile și instituțiile de învățământ pot introduce cererile referitoare la sprijinirea manifestărilor care țin de importanța orașului până la 12 ianuarie, la oficiul Primăriei.

 

De  pe pagina de web a Primăriei Municipiului Târgu Secuiesc pot fi descărcate formularele concursurilor publicate pentru sprijinirea manifestărilor culturale și sportive din anul 2015 (www.kezdi.ro/proiecte/), precum și lista anexelor necesare. Organizațiile civile, care funcționează în oraș, și instituțiile de învățământ își pot înainta dosarele la 12 ianuarie, până la ora 15, la registratură. În categoria cultură publicarea e valabilă pe o perioadă de un an, în cazul manifestărilor sportive pot fi solicitați bani pentru manifestările posibile în primul semestru al anului (până în iunie 2015).

 

Formularul tipărit al proiectului, respectiv informații noi amănunțite pot fi solicitate în biroul numărul 3 al Primăriei, precum și la adresa de e-mail eva.szanto@kezdi.ro. Suma stabilită va fi livrată după încheierea contractului și predarea decontului. Proiectele sosite după termen și incomplete (formular completat cu lipsuri, anexe lipsă) sunt considerate nevalabile.


17 decembrie 2014