Teatrul Orășenesc din Târgu Secuiesc încheie anul cu o comedie franceză. Premiera piesei cu titlul Asasinatul din strada Lourcine a lui Eugène Labiche poate fi vizionată la 31 decembrie, miercuri de la ora 18, în Casa de Cultură Vigadó.

 

O veste mică cu valoare de informație, care pare nevinovată, pornește niște procese, ale căror consecințe nu mai pot fi întoarse. Protagonistul este Lenglumé, care habar n-are unde și cum a petrecut noaptea precedentă. Evocarea întâmplărilor nopții strâmbe sunt îngreunate de fragmentele inexplicabile, ca mâinile pline de funingine, cosiță blondă găsită între haine, coleg vechi de școală care îi sforăie în pat. Pierderea celor două obiecte, o umbrelă verde și o batistă cu monogramul O.M, atunci stârnește panică, când personajele citesc în ziar despre uciderea unei femei cu cărbune, lângă al cărei cadavru făptașii au uitat o umbrelă verde și o batistă cu monogram.

 

Piesa este prezentată de Fekete Zsolt (Lenglumé), Lung László Zsolt (Mistingue), Páll-Gecse Ákos (Justine), Mezei Gabriella (Norine) și Orbán Levente (Potard) în regia lui Pálffy Tibor

 

Bilete pot fi achiziționate în biroul de relații cu publicul al Casei de Cultură Vigadó în zilele de lucru între orele 8 și 16 sau cu o oră înainte de spectacol.


Invalid Displayed Gallery


17 decembrie 2014