După cum s-a mai relatat, are loc și reînnoirea străzii Molnár Józsiás. Lucrul nu e scutit de neplăceri, căci de câteva săptămâni drumul a fost săpat, pentru a putea fi așezată o nouă conductă de apă. Reînnoirea va trebui terminată până la 31 decembrie.

 

În ciuda cantității mari a ploii căzute luni, muncitorii au lucrat și ieri pe o parte a drumului (la intersecția străzilor Gării și Libertății). Ideea primăriei este aceea, ca reînnoirea să aibă loc în trei părți, însă în timpul acesta și cei de la gospodăria comunală trebuie să efectueze cuplarea la noua conductă.

 

Le întrebările adresate primarul Bokor Tibor a relatat: „Pentru a crea cât mai puține neplăceri locuitorilor orașului, lucrările au fost împărțite. Chiar și așa există supărare, însă sper că munca va înainta într-un ritm bun, prima zonă, mai scurtă, va putea fi terminată în două săptămâni, dacă vremea va fi favorabilă, după asta va urma zona dintre străzile Păcii și Gheorghe Doja și Cernatului. În cazul primei zone s-a realizat fundația pe o parte a drumului, imediat ce va fi gata în întregime, va urma construirea trotuarului și a pistei pentru biciclete, apoi asfaltarea. Sper, ca până atunci și cei de la apă să termine cuplarea, ei înaintează mai lent”.

 

Sursă: Székely Hírmondó, Bartos Lóránt


23 iulie 2020