Pentru a preveni răspândirea coronavirusului, municipiul Târgu Secuiesc solicită locuitorilor municipiului să încerce să gestioneze problemele fiscale și să depună cereri / reclamații de la distanță.

 

Datorită situației actuale și a interdicțiilor existente, Biroul impozite și taxe locale din cadrul Primăriei municipiului Târgu Secuiesc, recomandă clienților săi să achită impozitele și taxele locale online, adică prin transfer bancar sau prin aplicația băncii. În deciziile de impunere și notificările de plată emise de Biroul impozite și taxe locale pentru 2020, sunt incluse conturile bancare la care se poate vira impozitul. Este important să subliniem că bonificația de 10 % se aplică și pentru transferuri bancare sau plăți prin aplicație. Valoarea bonificației se regăsește în ultima coloană din notificare de plată. În cazul plății impozitelor și taxelor locale, Oficiul Fiscal recomandă plata cu card bancar.

 

De asemenea, vă recomandăm să trimiteți solicitările / reclamațiile dvs. către Registratură la adresa de e-mail: zsuzsanna.imreh@kezdi.ro.

 

Totodată, vă atragem atenția să solicitați serviciile Compartimentului de Evidență a Persoanelor și Oficiului de Stare Civilă preferabil în cazuri de urgență (declararea decesului sau al nașterii). Prezentarea pentru schimbarea carnetului de identitate să se facă în termenele descrise de lege și nu înainte.


12 martie 2020