În situația actuală, care ne testează bunul simț și perseverența, vă rugăm să fiți atenți și să luați în serios măsurile antivirus a Comitetului Local pentru Situații de Urgență!

 

Primăria Municipiului Târgu Secuiesc a luat măsurile necesare pentru a asigura siguranța populației.

1. Dezinfectăm parcul W. Wegener, fiind cel mai vizitat parc din orașul nostru.

2. La ceremonia de cununie pot participa maximum 10 persoane.

3. De luni, Spitalul Orășenesc nu mai acceptă vizitatori! Un însoțitor este admis numai dacă pacientul este în incapacitate fizică.

4. Casa de Cultură Vigadó suspendă toate activitățile, inclusiv Clubul de Pensionari Maassluis, până în data de 31 martie.

Important! Potrivit Poliției, orice persoană care diseminează intenționat sau neintenționat coronavirusul, comite o infracțiune.

 

Aceste măsuri pot părea drastice, nerealiste, dar necesare, deoarece securitatea locuitorilor din Târgu Secuiesc este prima noastră prioritate.

 

Orașul nostru este o zonă de tranzit. Vă rugăm, dacă puteți, evitați locurile unde aveți șanse de a intra în contact cu un infectat. Acordați o atenție deosebită igienei, spălați-vă mâinile, dezinfectați-vă, respectați distanța recomandată și contactați imediat autoritățile competente dacă apar simptome.

 

Fiți atenți la persoanele în vârstă, deoarece acestea sunt cele mai expuse la virus în situația actuală.

 

Vă asigurăm că Primăria Municipiului Târgu Secuiesc face tot posibilul pentru a trece de această criză în cele mai sigure condiții.

 

Redactat în urma procesului-verbal al ședinței Comisiei din 13 martie 2020

 


13 martie 2020