Manuela Pătrășcoiu, directorul general a Companiei Naționale de Investiții, s-a aflat în județul Covasna cu ocazia unei vizite de muncă. Oaspetele a fost întâmpinat în Târgu Secuiesc de către Tamás Sándor, președintele Consiliului Județean Covasna și primarul Bokor Tibor, cu care în cadrul unei conferințe de presă comună au prezentat proiectele de colaborare dintre instituții.

 

Președintele Tamás Sándor și-a început discursul astfel: „A noastră este o cunoștință veche, am realizat împreună numeroase proiecte și avem și în cele ce urmează proiecte cu  Compania Națională de Investiții”, apoi a adăugat: pentru conducătorii județelor și orașelor important este ca pentru realizarea marilor investiții să existe parteneri, cu care să poată duce la bun sfârșit proiectele care se întind de multe ori și pe unu sau două mandate. Președintele județului a înmânat directoarei o minge de hochei prevăzută cu logoul echipei Taurii, mulțumindu-i și cu asta pentru munca depusă în construirea patinoarului artificial din Târgu Secuiesc.

 

După primarul Bokor Tibor, dacă directoarea face o vizită la Târgu Secuiesc, cu siguranță se va întâmpla ceva. Bokor a argumentat: „Colaborarea noastră este foarte bună, de-a lungul anilor am dus la bun sfârșit mai multe investiții.  În 2008 am inaugurat sala polivalentă, iar în 2018 patinoarul artificial, și așa  simt că a meritat să investim în aceste obiective, căci zilnic servesc un scop bun”. Apoi edilul a subliniat:. „Avem doar o singură mare deficiență în privința complexului sportiv: bazinul de înot”. Bokor a reamintit: la inaugurarea  patinoarului artificial a primit promisiunea că și bazinul de înot se va realiza, de aceea  colaboratorii săi au realizat măsurătorile tehnice, pe  baza cărora s-a aflat că se poate construi pe temelia veche. După asta proiectul a fost completat și depus din nou. Există toate aprobările, însă lipsește doar aprobarea Pompierilor Județeni, pe care, după o dezbatere  de un an, ar dori să se pună punct în această săptămână. Bokor a precizat: „Avem și alte proiecte, însă acesta este primordial și cel mai important”.

 

Manuela Pătrășcoiu, directoarea Companiei Naționale de Investiții s-a întors cu bucurie în orașul breslelor și a conchis cu satisfacție că patinoarul artificial inaugurat în 2018 este foarte bine întreținut, a numit îmbucurător faptul că atât copiii, cât și sportivii îl umplu cu viață. Directoarea a spus: „Acesta dovedește că investițiile noastre sunt bune, ajutorul merge într-un loc bun. Sunt sigură că așa va fi și cu bazinul de înot. Imediat ce am primit întreaga documentație, mergem mai departe, căci această investiție se află la începutul listei noastre de priorități”.

 


22 septembrie 2020