Fie Târgu Secuiesc orașul reciclării! Primăria și Gosp-Com Srl. publică din nou marea curățenie de primăvară a gospodăriilor.

 

Așezați în împrejurimile containerelor de depozitare a gunoiului obiectele de dimensiune mare destinate aruncării și pe acelea le vor transporta gratuit la 27 martie, vineri între orele 7-19, la 28 martie, sâmbătă între orele 7-19.

 

În cele două zile mai sus amintite vor funcționa apoi în oraș și Insulele Verzi: în spațiul din fața Sălii Polivalente, în spațiul din fața cazărmii (strada Libertății) și în curtea Gosp-Com Srl (între orele 7-15). Aici pot fi predate – în schimbul scăderii facturii – ulei uzat, CD-uri, DVD-uri, acumulatoare și baterii, precum și aparate electronice, sticlă, hârtie și flacoane PET. Pentru transportarea obiectelor mai mari poate fi solicitat ajutor la numărul de telefon 0728.203.308, respectiv în zilele de lucru la 0267.361.060.

 

Primăria roagă populația, respectiv asociațiile de locatari să curețe spațiile verzi aparținătoare și murdăria, hârtiile, materialul plastic să așeze lângă containere după programul de sus.


Invalid Displayed Gallery


18 martie 2015