La 10 august, luni înainte de masă, echipa televiziunii Digi 24 a filmat un film despre câinii de ajutor în Târgu Secuiesc. După cum am mai scris despre acest lucru, cinci labrador antrenați contribuie la dezvoltarea a câte unui mic copil care trăiește cu deficiențe, ca rezultat al colaborării unor civili și întreprinzători.

 

Mai înainte am putut deja citi despre colaborarea care poate fi considerată exemplară la Târgu Secuiesc (medicul veterinar Dr. Németh Loránd Csaba, Kovács Etele, președintele Asociației Benji, Bakk Vitális Mária Kinga, directorul general al New Fashion și Zarah Moden , precum și Forró Béla, președintele Clubului Canin Secuiesc), mulțumită căreia mai mulți copii care s-au născut cu deficiențe de dezvoltare au parte de un tratament special. Relația directă cu animalele ajută în mod dovedit fiecare zi a copilului cu deficiențe de mișcare.

 

Luni înainte de masă echipa a răspuns interesului televiziunii Digi 24 și au prezentat animalele antrenate în „grădinița de câini”, precum și pe gazdele lor. Cățeii au fost donați celor mici de către directoarea fabricii Bakk Vitális Kinga. Câinii au fost antrenați potrivit persoanei fiecărui copil de către Forró Béla și până azi merge la familii, pentru a învăța lucruri din ce în ce mai noi animalelor și micilor gazde ale acestora, ca să țină reciproc pasul cu dezvoltarea unul altuia.


Invalid Displayed Gallery


13 august 2015