Vineri și sâmbătă echipa de fotbal SE din Târgu Secuiesc, care în vacanța de iarnă a trecut peste o însemnată întărire de cadru, și-a măsurat și cu două ocazii puterea cu City’us din Târgu Mureș. Întâlnirile amicale s-au încheiat cu un succes al oaspeților de 5-6 și 3-7.

 

– Această întâlnire s-a dovedit a fi o bună măsurare de putere, în fond am vrut să-i încercăm pe începători în luptă vie – a comunicat Dobozi Levente, conducătorul KSE Futsal. – Pe baza celor văzute sunt mulțumit, pe Szombat Lajos și Rajmond Dániel se simte că au fost jucătorii lui City’us. În afară de aceștia am reușit să-i legitimăm pe Dîrstaru Sabin, jucătorul de odinioară al Design Brașov, și pe Bakk Tamás de 17 ani din Sânzieni. Să sperăm că cu toții se vor putea încadra repede în echipă.

 

De la albaștri-albi, în afară de cei trei jucători spanioli, a plecat Bleza Răzvan din Sighișoara.

 

– Scopul nostru este să fim mai eficienți, decât în prima jumătate a campionatului, privind echipa noastră, locul pe care ne situăm acum în ordinea ierarhică nu reflectă valoarea noastră reală. Începem cu meciuri grele contra Odorheiu Secuiesc și Galați, sper că nu vom avea de ce să ne rușinăm. Pe Odorheiu Secuiesc n-am reușit încă să-l batem aici acasă, ne dorim foarte mult, independent de faptul că se află în frunte și avem o echipă foarte bună – a formulat Dobozi.

 

În 25 ianuarie continuă seria de revanșă a campionatului, KSE, aflându-se în prezent pe locul 8, în 26 ianuarie, luni de la ora 18 îl va primi ca oaspete pe FK Odorheiu Secuiesc în turul 15.

Întâlnirea va fi transmisă în direct de DigiSport2.

 

Cadrul  KSE: Bunduc Gabriel, Török Roberto – portari, Gazda József, Szombat Lajos, Isac Paul, Raymond Daniel, Căşineanu Adrian, Bărbăşescu Daniel, Pulugor István, Pulugor Zsolt, Bakk Tamás, Szabó Sándor, Dîrstaru Sabin, Dobozi Levente – jucători .

 

Sursă: Székely Hírmondó


19 ianuarie 2015