Spre cea mai mare bucurie a copiilor, au predat un nou teren de joc la Târgu Secuiesc. Din banii adunați în cadrul acțiunii Pedalează pentru un scop bun, au predat vineri după-masă lângă Sala Polivalentă terenul de joc realizat mulțumită colaborării Fundației Comunitare din Trei Scaune, a Primăriei Târgu Secuiesc și a Asociației Soare Verde.

 

Primarul Bokor Tibor și-a exprimat bucuria că Primăriei i-a reușit prin colaborarea cu organizațiile civile și cu întreprinzătorii să reînnoiască terenul care nu demult se afla încă într-o stare neglijată. „Nu doar că s-a schimbat înfățișarea orașului, ci zi de zi vin în vizită aici mai multe sute, de la copii până la pensionari” – a subliniat edilul.

 

Bereczki Kinga, președintele Fundației Comunitare din Trei Scaune, a subliniat de asemenea importanța colaborării Primăriei, a sferei civile și a firmelor. „A fost pozitiv de experimentat entuziasmul acelor numeroși oameni în acțiunea Pedalează pentru un scop bun, precum și faptul că și membrii familiei investitoare străine participă la pedalare, căci acest lucru exemplifică, că nu doar profitul contează, ci și comunitatea, care lucrează pentru profit”. – a spus președinta. Totodată a apreciat, realizarea demonstrează că are rost utilizarea cărții de comunitate, căci întreaga cheltuială a realizării acțiunii Pedalează pentru un scop pun au acoperit-o din fondul cărții de comunitate. Cheltuiala totală a investiției este de 14 000 de lei, însă după președintă valoarea ideologică a investiției este cu adevărat importantă.


Invalid Displayed Gallery


29 august 2015