Din 9 martie, în ritmul permis de circumstanțele vremii, au început lucrările de reparație din strada Gării. Realizatorul este câștigătorul licitației Conforest S.A, timpul de realizare a lucrărilor este de 24 de luni. Conform programului, pe sectorul străzii Gării care se întinde până la strada Molnár Józsiás, va ajunge încă în anul acesta înveliș nou.

 

După cum s-a anunțat de mai multe ori, valoarea totală a investiției de reparație ale străzilor Gării și Molnár Józsiás depășește 1 milion de euro și la sfârșitul procesului de lucrări, care îmbrățișează și formarea locurilor de parcare, respectiv a pistei pentru bicicliști, vor ajunge în canalizare subterană și cablurile de energie și de servicii. În prima etapă Conforest S.A a umplut găurile mai mari cu pietre, ca în perioada următoare, care ne promite o vreme capricioasă, suprafața străzii Gării să fie într-o oarecare măsură practicabilă.

 

Începând cu amiaza zilei de 9 martie, Conforest S.A a închis circulația pe sectorul, dintre Cazarmă și școala Molnár Józsiás din strada Gării. Mulțumim pentru răbdarea locuitorilor de acolo și a celor care circulă zi de zi pe acolo!


Invalid Displayed Gallery


9 martie 2015