Cu cel mai nou program, se reîntoarce perechea de umor Szomszédnéni și Felméri Péter pe scena Casei de Cultură Vigadó din Târgu Secuiesc! Titlul celei de a 12-a Vigadó Comedy este Mâncă-ți-aș pipota!

 

„Cea mai nouă seară de umor comună vorbește despre lucrurile lumii, despre existența omului de fiecare zi și despre alte probleme mai mici, mai mari. Am ales un titlu, care reflectează toate acestea. Din păcate, n-am găsit. De aceea a devenit titlu Mâncă-ți-aș pipota!” – povestește Felméri Péter. „N-am știut niciodată precis ce înseamnă mâncă-ți-aș pipota, deși mi-au spus-o destul de mulți, însă după cunoștința mea nici n-am pipotă. Dacă însă am avut mi-au extirpat-o împreună cu amigdalele” – a adăugat Bálint Ferenc. „Eu am un nou scop: a pleca în turneu în Transilvania, până când în fiecare oraș, dacă vom intra după apariția noastră în posibila cârciumă, să știe deja ce am comandat. La mine, să zicem, e simplu: o halbă de bere” – a spus Tóth Szabolcs.

 

Dacă și Dumneavoastră sunteți curios de cea mai nouă producție a perechii de umor, așa cum arată greșeala propriu-zisă a sistemului de învățământ sau cum putem trăi o viață familială pașnică, cum putem avea grijă de sănătatea noastră, vă așteptăm cu drag la Târgu Secuiesc, în sala mare a Casei de Cultură Vigadó la 13 noiembrie 2015, vineri de la ora 20.

 

Prețul biletelor de intrare este 25 de lei. Pot fi găsite prealabil în biroul de relații cu publicul, de luni până joi între orele 8-19, vineri între orele 8-15, precum și înainte cu o oră de spectacol. Posibilitate de rezervare de locuri la numărul de telefon 0267/361081 sau la adresa de e-mail office@vigado.ro.


Invalid Displayed Gallery


4 noiembrie 2015