Cea mai cunoscută trupă pentru copii din Ungaria a prezentat deja de mai multe ori la Târgu Secuiesc în fața unei case închise șlagărele sale populare care îi vizează pe copii, mișcă mușchii zâmbitori și de dans. La 29 octombrie, joi de la ora 16 în sala mare a Casei de Cultură Vigadó concertează din nou la Târgu Secuiesc trupa Alma.

 

Cântecul lor de cel mai mare succes Astăzi este ziua mea de naștere are peste 11 milioane de descărcări și este cel mai discutat conținut de acasă în zilele noastre pe Facebook. Au scris muzică pentru desene animate cu succes ca serialul Bogyó și Babóca, au compus muzica principală de titlu pentru filmul de desene animate de 3D Khumba . În programul orchestrei își găsesc loc pe lângă cântece proprii și piesele puse pe note ale celor mai frumoase poezii ale poeților clasici și contemporani.

 

Prețul biletelor  de intrare: 20 de lei/persoană, bilet pentru familie: 50 de lei (3 persoane), intrare pentru grup: 160 de lei (10 persoane). Biletele pot fi găsite prealabil în biroul de relații cu publicul al Casei de Cultură Vigadó, în zilele de lucru între orele 8-16, precum și cu o oră înainte de spectacole. Posibilitate de rezervare de locuri la numărul de telefon 0267/361 081 sau la adresa de e-mail office@vigado.ro.


Invalid Displayed Gallery


20 octombrie 2015