Din noiembrie insulele de gunoi din Târgu Secuiesc s-au îmbogățit cu noi containere de colectare: în afară de hârtie și material plastic, de acum înainte și sticla trebuie separată de deșeul organic. În aceste tomberoane putem așeza geamuri și oglinzi vechi.

 

Gosp-Com SRL. locală a răspuns cerinței locuitorilor, atunci când a încheiat contract cu întreprinderea de reutilizare GreenGlass din București, ca acestea să transporte periodic din orașul nostru și din satele aparținătoare deșeul de sticlă adunat. În decursul adunărilor de deșeuri selective de până acum nu s-a putut preda sticlă plană, de acum înainte va fi posibilitate și pentru asta.

 

Ultima dată satele aparținătoare de Târgu Secuiesc au primit șase containere pentru adunarea sticlei, pe care cei competenți le-au așezat în puncte intens circulate. E bine de știut că dopurile nu trebuie înlăturate de pe și din sticle, nici nu trebuie spălate, trebuie să avem grijă ca ele să fie goale. Pentru transportul unei cantități mai mari de sticlă, secretariatul SC. Gosp-Com SRL. poate fi sunat în zilele de lucru între orele 7-15 la numărul de telefon 0267.361.060, respectiv e posibilitate și de golirea unui tanc mai mare în curtea de deșeuri. Cer locuitorii să se folosească de această posibilitate!


Invalid Displayed Gallery


26 noiembrie 2014