Sâmbătă și duminică jucătorii de hochei sub doisprezece ani au luat în posesie patinoarul din Târgu Secuiesc, unde HC Bikák din localitate și Királypingvinii din Sfântu Gheorghe  au jucat câte două meciuri în campionatul din cadrul categoriei de vârstă a Ligii de Hochei din Transilvania. Echipele interesate în campionatul național U16 sunt deja dincolo de gimnastica rundei a treia.

 

Sâmbătă, în publicarea Ligii de Hochei din Transilvania U12, HC Bikák a învins cu 6-1 echipa Felcsík, apoi și Királypingvinii și-au scăpărat cunoștințele, au învins, de asemenea împotriva Felcsík, cu 3-2. Duminică Miercurea Ciuc a fost oaspete pe patinoarul din Târgu Secuiesc, împotriva cărora Királypingvinii, după prelungire, au capitulat la scorul de 6-5. În al doilea meci al zilei, după un început echilibrat (1-1), înviorata HC Bikák a culcat pe două umeri echipa din Miercurea Ciuc cu scorul 6-1.

 

– Echipa a prestat remarcabil, cu toții și-au luat partea din cele două succese. Ca rezultat al multei munci, am ajuns la nivelul, când putem concura cu echipele din Miercurea Ciuc, și acesta este un lucru mare, dacă ne gândim la înfrângerile cu multe goluri de la început – a evaluat Márton Sándor, antrenorul echipei Bikák.

 

Din campionatul U12 mai urmează încă multe tururi, printre altele ai noștri trebuie să-și măsoare forțele și cu Steaua București. Cu aceea Steaua, pe care sâmbătă, la vânătoarea de puncte U14, formația comună din Târgu Secuiesc și Brașov  a întrecut-o cu scorul de 8-2.


13 ianuarie 2015