Vor fi construite trotuare, parcări și vor fi amenajate spații verzi de către colaboratorii secției oficiului gospodăririi urbane ale Primăriei. Cea mai mare lucrare se desfășoară pe strada Turiei.

 

În strada Ghiocelului a început încă în anul trecut aranjarea suprafețelor dintre blocuri. Au amenajat parcări, locuitorilor le-au oferit ajutor în amenajarea spațiilor verzi. S-a înnoit împrejurimea aleii care duce spre Căminul de zi „Manócska”, ceea ce s-a îmbogățit cu un parc mai mic: terenul a fost nivelat, presărat cu sămânță de iarbă.

 

S-a înfrumusețat și strada Turiei, au așezat trotuar nou, pe lângă care și-au găsit loc și spații verzi ornate cu flori – fapt pentru care câțiva locuitori au obiectat că a devenit mai îngust. La asta Molnár Cornel, colaboratorul biroului gospodăririi urbane, a relatat: trotuarul este de mărime standard, lățimea este de 1,7 metri, încap una lângă alta două cărucioare pentru copii. Administrația a înlocuit cablurile de iluminat comun în parcarea, considerată a treia după mărime, din strada Libertății și au fost așezate stâlpi de electricitate. La acest front de lucru au lucrat angajații Poduri șu Drumuri S.A din Covasna.


 

Invalid Displayed Gallery


3 iulie 2014