După cum ne-am putut deja obișnuit, în decembrie din nou invitatul Casei de Cultură Vigadó este fratele  Böjte Csaba, călugărul franciscan. În acest an la 19 decembrie, sâmbătă de la ora 19 putem urmări cu atenție programul său de sărbătoare în sala mare. „Te salutăm cu îngerii lui Dumnezeu: pace pe pământ pentru oamenii binevoitori!” – a ales Böjte Csaba ca moto al serii.

 

Pe fratele Csaba îl vor însoții din nou copiii săi, care se pregătesc cu un program de sărbătoare: putem auzi cântând orchestra HANGfoglalás din Covasna, apoi copiii din Covasna, Lemnia, Estelnic, Mereni, Sânzieni, precum și din Turia îi vor înveseli pe fiecare din cei interesați cu poezii, cântece, dansuri, cu scurte reprezentații.

 

Prețul biletelor de donație: 10 lei. Pot fi găsite prealabil în biroul de relații cu publicul, de luni până joi între orele 8-19, vineri între orele 8-15, precum și cu o oră înainte de spectacol. Posibilitate de ocupare de locuri la numărul de telefon 0267/361081 sau la adresa de e-mail office@vigado.ro.


Invalid Displayed Gallery


10 decembrie 2015