După odihna de iarnă încep din nou în oraș lucrările de aranjare a spațiilor și de reparație a drumurilor. Conforest S.A lucrează deja în toi în strada Gării, între timp cei însărcinați de primărie în această săptămână lucrează pe planul de reînnoire al cartierului Bethlen aflat de ani buni într-o stare foarte rea.

 

„Cartierul Bethlen de-a lungul anilor a ajuns de asemenea la reînnoire: e necesară regândirea totală a spațiilor verzi, a parcărilor, reînnoirea trotuarelor și a pasajului”, ne informează primarul Bokor Tibor. „Echipa noastră înaintea festivităților  din 15 martie a efectuat o recunoaștere, atunci am ajuns la concluzia că vom demola clădirea aflată în prăbușire la colțul străzii Bethlen Gábor, astfel vom putea obține un spațiu destul de mare între blocuri, pentru mașinile care parchează aglomerat. Apoi și parcările din strada Constructorilor necesită aranjare, aici vor forma un teren de joacă”, a proiectat primarul.

 

„Tot atunci am ascultat și cerința locatarilor și la »blocurile cu bani« din strada Bethlen Gábor vom forma spațiul verde, unde acum doar o barieră împiedică pătrunderea automobilelor – cu un succes mai mic sau mai mare”, am aflat de la edil.

 

După cum a spus conducătorul orașului, lucrările încep deja în această săptămână, căci pentru realizarea planurilor e necesară și o curățare a spațiului, în multe locuri și vegetația părăginită trebuie înfrânată.


Invalid Displayed Gallery


18 martie 2015