Casa de Cultură Vigadó încheie stagiunea din anul acesta cu un program de gală la 25 iunie 2015, joi, de la ora 19 în sala mare a instituției.

Regizorul programului de sărbătoare este Lung László Zsolt, interpretează grupul de artă dramatică Macskakő, al cărui conducător de grup este Kolcsár Jószef, Grupa de Dans Popular Harmatfű, al cărei conducător de grupă, coreograf este Virág Endre, precum și orchestra de copii MiniSnaps, al cărei conducător de grupă este Cserkész Emese. Oaspeți invitați Orchestra Simfonică Sepsi și oaspeții vedetă ale Filarmoniei de Stat din Târgu Mureș. După spectacol va urma deschiderea expoziției de fotografii a lui Tofán Levente în sala de expoziții de la etaj, aceasta va fi urmată de dans popular cu membrii Orchestrei Sepsi!

Prețul biletelor de intrare: 5 lei. Pot fi găsite prealabil în biroul de relații cu publicul al Casei de Cultură Vigadó, în zilele de lucru între orele 8-16, precum și cu o oră înainte de spectacole. Posibilitate de rezervare de locuri la numărul de telefon 0267/361 081 sau pe adresa de e-mail office@vigado.ro.


Invalid Displayed Gallery


17 iunie 2015