Primăria Târgu Secuiesc și Assa Divi Srl. din Ungaria organizează în anul acesta între 14-17 mai la Târgu Secuiesc, în parcul Molnár Józsiás Expoziția și Târgul de Plante Ornamentale. La manifestarea de patru zile, urmată la rând pentru a șaptea oară, producători locali și comercianți își oferă plantele și florile. Ca noutate, în acest an organizatorii se pregătesc cu prezentări de produse de plante decorative, oferta se lărgește cu orhidee și cu plante de cameră mediterane speciale. Pe lângă acestea nu va fi lipsă nici de programe însoțitoare.

 

Expoziția și Târgul de Plante Ornamentale din anul acesta se desfășoară după o rețetă bine reușită, organizatorii salvează programele care funcționează bine. Asociația Bóbita și în anul acesta va înființa Grădina de Basm, unde cei mici se pot distra duși pe gânduri, până ce părinții lor pot admira și pot cumpăra florile expuse. În Grădina de Basm în acest an se pune accent pe jocurile pe grupe interactive, dar se poate și crea. Florăria Szalmaszál și în acest an va amenaja cortul de atracții iar Asociația de Artă Populară din Trei Scaune Barabás Zsombor a promis participarea meșteșugarilor în Strada Meșterilor.

 

La Expoziția și la Târgul de Plante Ornamentale așteptăm participarea producătorilor locali, a comercianților, chiar a florăriilor, precum și a firmelor care se ocupă cu articole de horticultură. Informații mai amănunțite și prezentare la Török Barna la numărul de telefon +40 744 343 092.


16 aprilie 2015