Ieri în cadrul unei conferințe de presă, Ménessy Kinga, referentul de presă al Primăriei din Târgu Secuiesc, respectiv Krébecz József, administratorul Assa Divi Srl. au raportat despre acele noutăți, cu care s-au putut confrunta vizitatorii expoziției de plante ornamentale de săptămâna trecută în parcul Molnár Józsiás.

 

În urma deschiderii posibile de la ora 17 pot conta pe mai multe surprize cei care vor face o vizită acolo. Krébecz a spus că au invitat după modelul din Odorheiu Secuiesc, și o firmă de comercializare a orhideelor la expoziția din anul acesta. În principiu, prezentarea ei va avea loc duminică, ceea ce din partea organizatorilor va fi însoțită apoi și de premii, astfel oricum va merita să vizitați parcul.

 

Aparține de noutățile ulterioare prezența probabil a unei pepiniere, a cărei reprezentanți comercializează puieți caracteristici regiunii, totodată pot fi apoi achiziționate și răsaduri de legume. Organizatorii consideră că expoziția din anul acesta va fi din punctul de vedere al spectacolului o piatră miliară în istoria expozițiilor care se desfășoară de mai bine de câțiva ani.

 

Bartos Lóránt


13 mai 2015