La 11 decembrie, vineri de la ora 19, Operettisimo din Cluj Napoca ne aduce desert muzical în sala mare a Casei se Cultură Vigadó. Pe parcursul serii de cântec și operetă vom avea posibilitatea de a cunoaște operele unor renumiți compozitori maghiari de operetă, ca Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Szirmai Albert, Eisemann Mihály, Lajtai Lajos. Răsună ceardașul Monti, precum și al V-lea dans Maghiar al lui Brahms.

 

Alcătuit din artiștii Operei și Filarmoniei Maghiare din Cluj Napoca, Operettisimo se compune din patru cântăreți, doi violoniști și dintr-un pianist. Înterpretează cântece, operetă, revistă și musical. Membrii ansamblului: Kolcsár Katalin, Plesa Róbert, Kolcsár Péter, Veres Noémi, Rigmányi István, Deák Albert și Gyenge Zoltán Balázs. Consideră o misiune a lor de a transmite opereta maghiară – pe care în 2013 Parlamentul l-a votat ca Hungarikum – s-o transmită într-un mod demn în cât mai multe localități locuite de maghiari.

 

Prețul biletelor de intrare: în prealabil 15 lei, la fața locului 20 de lei. Bilete pot fi găsite prealabil în biroul de relații cu publicul, de luni până joi între orele 8-19, vineri între orele 8-15, precum și cu o oră înainte de spectacol. Posibilitate de rezervare de locuri la numărul de telefon 0267/361081 sau la adresa de e-mail office@vigado.ro.


Invalid Displayed Gallery


24 noiembrie 2015