La 22 octombrie, joi de la ora 18 putem participa în sala de expoziții a Casei de Cultură Vigadó la concertul de cameră cu fanfară din cadrul seriei de concerte a celei de a 14-a Timbru de Voce Vigadó.

 

Trompetistul Filarmoniei de Stat din Târgu Mureș, Puja Barna Attila (trompetă) și Fancsali Emőke (oboi), studenta Academiei de Muzică Gh.Dima din cluj, în acompaniamentul lui Nagy Orsolya (pian), se pregătesc cu o producție muzicală specială pentru publicul din Târgu Secuiesc. oboiul de suflat din lemn și trompeta de suflat din aramă sunt rar întâlnite în același timp în literatura muzicii de cameră, de aceea alegerea interpreților la prezentarea operei de concurs scrisă în două ere diferite: la concursul dual oboi – trompetă al lui J.W.Hertel și Vivaldi.

 

În program:

Johann Wilhelm Hertel –Concurs Dual de Oboi  Trompetă

Eugene Bozza – Pastoral Fantasie

Eugene Bozza – Rustique

Antonio Vivaldi- Concurs Dual de Oboi  Trompetă

 

Prețul biletelor de intrare: 5 lei. Pot fi găsite prealabil în biroul de relații cu publicul al Casei de cultură Vigadó, în zilele de lucru între orele 8-16, precum și cu o oră înainte de spectacole. Posibilitate de rezervare de locuri la numărul de telefon 0267/361 081 sau la adresa de e-mail office@vigado.ro.


Invalid Displayed Gallery


12 octombrie 2015