– Programele suplimentare ale Târgului de Toamnă –

 

În anul acesta atelierul de marketing și de comunicații al Praxis Proiect îmbracă într-o haină nouă turismul din Transilvania, iar de luni în Curtea Vinului își iau startul concertele. Programele suplimentare ale Târgului de Toamnă nici în anul acesta nu sunt mai prejos de nivelul obișnuit.

 

Praxis Proiect și echipa creativă a lui Wise Interact cheamă din nou la viață „mini-conferința” lui Creativ Lounge, de această dată cu titlul Inovație în turism. Seria de expuneri își ia startul sîmbătă înainte de masă sub cortul mare din piața Gábor Áron, unde până duminică amiază cei interesați pot face cunoștință cu întreprinderile de turism, cu inițiativele inedite. Vineri printre altele va fi vorba despre planificarea aspectului, regândirea turismului dezvoltările pe internet susținute cu exemple pozitive – ca de exemplu Pensiunea Koronka din Târgu Mureș și întreprinderile Navigator Software. Duminică va ajunge sub lupă turismul din Trei Scaune, completându-se cu o nouă locație: masa rotundă despre turismul din județul Covasna se va desfășura în galeria Kosztándi aflată în Curtea Vinului de la ora 11:20.

 

Curtea Vinului nu-i neglijează nici în anul acesta pe pasionații de blues-jazz, ba chiar „înnebunește” încă și cu puțin rockabilly. Programele încep încă de luni, astfel aici se poate face încălzire pentru sfârșitul săptămânii în acompaniamentul concertelor pretențioase și a vinurilor cu caracter. Luni PapaJazz deschide șirul aparițiilor pe scenă, marți Ego Sum local asigură buna dispoziție. Miercuri însă din nou o orchestră locală, The Crazy Plumbers prezintă primul său album proaspăt realizat. Joi scena este din nou a capitalei: concertează Budapest Ragtime Band. De vineri însă se mută o atmosferă de culesul viei în curtea vinurilor bune, cu gustare de vinuri, cu must, cu muzică populară și cu o atmosferă sporită. în prima seară de culesul viei apare pe scenă Prog Organ Band, sâmbăta casă de dans, duminică însă ansamblul de dans Perkő ridică atmosfera la culme.


Invalid Displayed Gallery


18 august 2015