Luni FK Odorheiu Secuiesc a făcut o vizită la Târgu Secuiesc la meciul final al celui de-al 15-lea tur din liga I al fotbalului în sală. La KSE s-au ivit probleme legate de exploatarea situației, din această cauză au suferit o înfrângere de cinci goluri.

 

Încă în minutul 2 al partidei echipa oaspete ar fi putut ajunge la conducere, însă șutului efectuat de Mihály i-a stat în cale bara. La cei de acasă constrânși la o apărare organizată – Bunduc, Gazda, Isac, Bărbăşescu, Pulugor, Căşineanu, Szabó – s-au prezentat și achizițiile noi: Szombat Lajos, Raymond Dániel și Dîrstaru Sabin, care în minutul 11 a rostogolit mingea lângă poarta goală. După trei minute Mánya Szabolcs din Moacșa a spart gheața, apoi Mihály a ajustat rezultatul reprizei: 0-2. La începutul părții a doua a jocului au existat omisiuni din ambele părți, însă în minutul 25 Miklós nu a greșit (0-3), așa cum după câteva minute nici Mánya (0-4). În minutul 31 KSE care a încercat cu contre a înfrumusețat prin Raymond, apoi Mihály i-a păcălit pe apărătorii albaștri-albi (1-5). Cu trei minute înainte de final au comis neregularități împotriva lui Isac, însă Dîrstaru a omis penaltiul cel mare. La sfârșit Mánya a dat lovitura de grație, rezultatul final 1-6.

 

–  Încrederea în sine a lipsit, am așteptat mai mult de la jucătorii noi. Din nou au omis numeroase ocazii, lipsește un bun jucător de final – a observat antrenorul Dobozi Levente


Invalid Displayed Gallery


28 ianuarie 2015