Începând din ianuarie s-a schimbat modul de facturare a SC. Gosp-Com SA. De acum înainte factura de apă va fi pusă în cutia poștală, nu bat la ușă cu ea, astfel încetează posibilitatea de a plăti imediat.

 

De acum înainte colaboratorii întreprinderii vor citi consumul de apă din trei în trei luni, între timp pe facturi vor apărea valorilor estimate. Valorile estimate vor fi calculate pe baza consumului de apă înregistrat în ultimele șase luni. Consumatorii pot achita factura la orice bancă sau așa numitele puncte de achitare (Paypoint, adică Payzone) până la termenul indicat.

 

Fejér Sándor, directorul general al Gosp-Com SA a comunicat că, cauza înnoirii este în primul rând de caracter economic. Deoarece au început să furnizeze și în sate, ar fi avut nevoie de personal în plus pentru înmânarea facturilor. Directorul consideră că nimeni nu se va lovi de greutăți în legătură cu achitarea, căci și la sate pot fi găsite punctele de achitare.

 

Totodată Fejér a confirmat, pe următoarea factură a celor din Târgu Secuiesc va apărea un consum cu treizeci la sută mai puțin. Acest lucru până acum a avut obstacole administrative, pe care am reușit să le rezolvăm.


28 ianuarie 2015