Primăria Târgu Secuiesc așteaptă înscrierea comercianților la Zilele Copilașilor, care se va desfășura între 30 mai – 1 iunie a.c. în parcul W. Wegener.

 

La Zilele Copilașilor se poate înscrie numai cu vată de zahăr, înghețată, dulciuri, cozonac secuiesc și langoș, totodată, acceptăm cereri și de la meșteșugari cu produse adecvate ocaziei – comercializarea acestora pot fi solicitate în scris și înregistrat la Primărie. În toate cazurile, cererea trebuie să includă detaliile companiei, metri pătrați ocupați, necesarul exact de energie electrică și să fie însoțită de atestatul de funcționare.

 

Vă rugăm să rețineți că nu putem accepta alte categorii de comercianți decât cele menționate mai sus. Numărul de locuri este limitat, iar sunt favorizate întreprinderile și producătorii din Târgu Secuiesc.

 

Termen de înscriere: 23 mai 2022, luni, ora 15.00

 

Predarea cererilor: în Registratura Primăriei (525400  Târgu Secuiesc, Piața  Gábor Áron, nr.24). Program: luni–miercuri între orele 9–15, joi între orele 9–17, vineri între orele 9–13. Cererile pot fi înaintate și online la adresa de e-mail presskezdi@gmail.com sau prin fax la numărul +40-267/361652.


9 mai 2022