Cartierul Bethlen Gábor a fost cea mai dezordonată parte a orașului, în cazul unei vremi cu precipitații era acoperită de o mare de noroi, au lipsit scurgerile de ape pluviale și s-ar mai putea continua. Toate acestea țin deja de trecut, deoarece cu reînnoirile capătă aspect din ce în ce mai civilizat.

 

Modernizarea a început de circa o lună și jumătate, astfel, după lucrarea de așezare a conductei de apă, în strada Bethlen au turnat un nou covor asfaltic și lângă trotuarul care duce spre strada Dózsa György au realizat o parcare mare. Primarul Bokor Tibor consideră că s-a făcut o treime a aranjării teritoriului și speră că, după aproape o lună, pot pune punct pe întreaga lucrare. pe parcursul acesteia vor construi și trotuare noi, pietrele de bordură au fost deja așezate pe o porțiune considerabilă și s-a făcut și fundația. Formarea spațiilor verzi a fost realizată de colaboratorii horticulturii primăriei, iar lucrarea este executată de SC Drumuri și Poduri Covasna S.A.

 

Se lucrează și în strada Gării, în ciuda faptului că au sistat la nivel pe țară finanțarea tuturor investițiilor în infrastructură, și deocamdată așa se zvonește că subvențiile vor fi alocate doar din iulie. În caz contrar orașul trebuie să modifice bugetul și vor termina modernizarea din surse proprii.

 

Bartos Lóránt


Invalid Displayed Gallery


2 iunie 2015