De astăzi e accesibil proiectul de program al zilelor orașului Târgu Secuiesc, dar e important de accentuat că nu este definitiv, mai pot apărea alte programe și pot interveni și modificări. Însă este cert că puteți să alegeți și puteți lua din timp notițe, la care puncte de programe merită să participați în cadrul manifestării care se va desfășura între 26-30 august. la evenimentele apărute în program vom reveni mai detaliat, în funcție de fața locului.

 

Pe pagina web www.oszisokadalom.ro deja poate fi vizionat proiectul amănunțit al manifestării, deocamdată într-o formă cumulată, dar pe parcursul săptămânii programele vor putea fi accesate și în funcție de fața locului. E important de subliniat că pot interveni schimbări referitor la timp și locație, în ceea ce primește însă concertele, organizatorii nu ar dori modificări, timpul începerii lor poate fi luat ca sigur. Programul cumulat înglobează evenimentele a unsprezece de locații în total, la fiecare dintre acestea se va desfășura vreo activitate. la programele din curtea cramei și a celei tineretului în mod sigur vom mai aduce precizări, precum și locațiile lui Kreatív Lounge le vom indica ulterior.

 

Urbanizé Garden așteaptă deja

 

Este deja un fapt, că în curtea casei de Cultură Vigadó va fi și în anul acesta mare distracție. În locația obișnuită pe bufnițele nopții îi va aștepta apoi un cort uriaș și un spațiu amenajat cu trend și natural trupe îndrăgite și dj.  Vineri va prelua terenul sZempöl Offchestra, care se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. Provine din „ocupația” membrilor echipei (film, teatru) că muzica lor nu rămâne în cadrul și în structurile gândirii muzicale tradiționale. În echipă și-au găsit loc și doi novici, care utilizează proiectări vii, transformând prin asta concertele într-un eveniment audio-vizual, ceea ce poate fi numit unic în Transilvania. Și ceea ce este mai important că la concertele lor îmbie la dans pe toată lumea. Sosește pentru întâia oară la Târgu Secuiesc Șuie Paparude, cea mai cunoscută orchestră de muzică electronică din țară. Cine i-a văzut interpretând o muzică vie, știe: pot sosi și pleca   DJ -uri de elită ai lumii, însă seturile bine de zori ale lui Șuie nu i-au reușit nimănui să le imită. Nici după Șuie nu va fi odihnă, sosește din nou la noi ShiveR, DJ-ul de o mare popularitate al festivalurilor, pe care nu e necesar să-l prezentăm publicului din Târgu Secuiesc, căci și în anul trecut a demonstrat că dacă el învârte discurile, distracția nu poate reuși rău.


Invalid Displayed Gallery


6 august 2015