Primăria Târgu Secuiesc publică cu a patra ocazie concurs de desen pentru copii de grădiniță și elevii din Târgu Secuiesc și din satele aparținătoare. Așteptăm lucrările cu tema Advent, sărbătoare sau Crăciun la secretariatul școlii/grădiniței persoanei concurente până la 23 noiembrie, luni.

 

Școala/grădinița trimite cele mai frumoase treizeci de desene la Primărie, pe care le va evalua juriul. Lucrările de concurs vor fi împărțite în patru categorii de vârstă – grădiniță, clasele I-IV, V-VIII și IX-XII, fiecare categorie va avea trei câștigători, pe care Primăria îi va premia cu pachet-cadou. Cele mai frumoase patru desene, adică pe categorie unul, Primăria și instituțiile de învățământ le vor folosi ca felicitare de Crăciun.

 

Inițiativa a fost demarată cu patru ani înainte de către Primărie și deoarece succesul este neînfrânt, consideră o bună posibilitate ca prin asta talentele care activează în oraș și în satele aparținătoare să ajungă pe un teren mai mare. Pentru concurs sosesc de regulă peste 200 de lucrări, în primul an, când nu a existat preselecție, trebuiau examinate 400 de desene.


Invalid Displayed Gallery


30 octombrie 2015