Clubul Rotary consideră ca cea mai bună realizare a sa din anul acesta va fi parcul de mișcare înființat în zona verde de lângă Sala Polivalentă. Locul de recreație deja și în starea pe jumătate gata se bucură de o mare popularitate.

 

Nu a fost finalizat pe deplin pentru Zilele KSE, însă a ajuns în stare de folosință acel parc de mișcare proiectat pentru copii și adulți pe care-l construiește și îl donează Clubul Rotary locuitorilor orașului. „Încercăm ca din donațiile și din cotizațiile membrilor ale membrilor Clubului Rotary să oferim ceva folositor așezării. Astfel a căzut alegerea în acest an pe formarea unui parc de mișcare”, am aflat de la Bajcsi Ildikó, președintele Rotary.

 

Este potrivit pentru antrenamentul diferitelor grupe de mușchi, am instalat 7 bucăți de aparate de gimnastică, din care 4 sunt pentru adulți, 3 pentru copii, dar lângă cei mici e necesară supravegherea. „Ar mai fi loc pentru instalarea altor două aparate, însă pentru lărgire trebuie să antrenăm deja surse externe”, a comunicat președinta.       După cum a relatat, încă mai urmează cea mai mare parte a aranjării spațiului: în jurul parcului de mișcare vor ajunge copaci, bănci, coșuri de gunoi și natural indispensabilul covor de cauciuc.

 

„Partenerii noștri principali în proiect sunt Primăria Târgu Secuiesc, Zarah Moden SRL și domnul Wilhelm Wegener, membri de onoare al Clubului Rotary local. Executantul acceptă garanție încă doi ani pentru instalare, după aceea îi încredințăm primăriei întreținerea”, a conchis Bajcsi Ildikó, care a anunțat că predarea oficială va avea loc la 5 iunie.


Invalid Displayed Gallery


18 mai 2015