În cadrul celei de a 16-a Tonalitate Vigadó, la 18 decembrie, vineri de la ora 19, Casa de Cultură Vigadó din Târgu Secuiesc îi așteaptă pe dragii interesați la un concert acustic. De această dată Bagossy Brothers Company vă va distra, altfel de cum ne-am putut obișnui până acum: au adus publicului din Târgu Secuiesc cântecele lor proprii mai fin orchestrate.

 

Lumea de rezonanță a orchestrei indie/alternativ/folk este rezultatul liniei muzicale formate pe baza experienței anilor de dinaintea devenirii și regândite. Micul lor disc care conține șapte compoziții proprii cu titlul „Te iau cu mine” a fost finalizat în decembrie 2013, al cărui cântec dătător de titlu în 2015 a câștigat titlul de cel mai frumos cântec maghiar din Ardeal.

 

„Orchestra a participat în programul MR2 Radio Acustic Petőfi, pentru care a alcătuit un program acustic separat. Am regândit, am prelucrat cântecele bagossy și astfel a luat naștere un alt program din punctul de vedere al caracterului său, în locul programului obișnuit de distracție. În producție figurează și un muzician invitat în persoana lui Fehér Csaba care contribuie la program cu chitară și cu vocal. La concertul care se potrivește perioadei de sărbătoare, cu ședere, cu aplauze Bagossy Brothers Company va răsuna apoi și cântecul nostru de atmosfera Crăciunului proaspăt finalizat” – a declarat Tatár Attila.

 

Numele orchestrei l-a inspirat numele de familie al fraților Bagossy – Bagossy Norbert (chitară/cântec) și Bagossy László (chitară bas/vocal), – de aceștia s-au alăturat colaboratorii muzicali, Bartis Szilárd (tobe), Tatár Attila (chitară, vocal) și Kozma Zsombor (vioară, acordeon, clape).

 

Prețul biletelor este 10 lei. Pot fi procurate prealabil în biroul de relații cu publicul, de luni până joi între orele 8-19, vineri între orele 8-15, precum și cu o oră înainte de spectacol. Posibilitate de rezervare de locuri la numărul de telefon  0267/361081 sau la adresa de e-mail office@vigado.


Invalid Displayed Gallery


7 decembrie 2015