La Târgu Secuiesc s-a făcut parcul de mișcare de cel mai înalt nivel, ultramodern al județului, care se bucură de o uriașă popularitate nu doar în mijlocul copiilor, ci și al oamenilor în vârstă.

 

La festivitatea de inaugurare a parcului, care cuprinde aparate care pun în mișcare diferitele membre ale corpului, cei prezenți au fost salutați de Bajcsi Ildikó, președintele Clubului Rotary din Târgu Secuiesc, care a spus că de aceea au inițiat parcul de mișcare, ca locuitorii orașului să petreacă cât mai mult timp la aer proaspăt, să se miște, să înceapă să trăiască mai sănătos. Primarul Bokor Tibor a preluat parcul de mișcare în numele orașului și i-a rugat pe cei prezenți să-l prețuiască, să-l păstreze și să-l folosească sănătoși.

 

În fața numeroșilor interesați  au ținut o prezentare detaliată profesorul de educație Páll Zoltán a evaluat aparatele și cu ajutorul elevilor săi cei prezenți au putut afla cunoștințe și despre utilizarea lor corectă. În urma acesteia, și Bakk Vitális Kinga, conducătoarea fabricii de confecții New Fashion, a adus mulțumiri acelor care au contribuit la înființarea parcului.

 

Înființarea parcului de antrenament în aer liber și de mișcare a fost sprijinită, pe lângă Clubul Rotary, de Primăria din Târgu Secuiesc, de Zarah Moden SRL, precum și de Wilhelm Wegener, cetățeanul de onoare al orașului breslelor, membru de onoare al Clubului Rotary. De altfel, la eveniment și-au prezentat omagiile fata și nepoata omului de afaceri german.


Invalid Displayed Gallery


9 iunie 2015