După succesele din anul trecut, din nou pe scena Casei de Cultură Vigadó Festivalul de Umor din Transilvania. Își prezintă talentul Beliczai Balázs, comicul stand-up conducător al unui conducător de piață al Ungariei, prezentatorul Clubului Showder, care și el și0a început cariera la festivalul de umor. Este un umorist deschis, care nu cunoaște temă tabu și imposibilul: la spectacolele sale a fost deja Orbán Viktor și știe cum începe să vorbească GPS-ul lui Fekete Pákó.

 

Al doilea interpret al serii de gală este Tóth Edu, care este incapabil să se liniștească și pentru o clipă, totdeauna e emoționat, îi turuie gura, bâlbâie, se entuziasmează. Scriitor și umorist care ar dori mai mult să fie scriitor. Și umorist. În numele celui de-al 12-lea Festival de Umor din Transilvania, își va lua rămas bun Comedy Company, perechea de umor constituit în 2015: György Botond și Kun Zsolt.

 

Biletele de intrare (20 de lei) la programul Festivalului de Umor (Humorfeszt) de duminică (26 aprilie, ora 18) pot fi scoase prealabil la casa de bilete a Casei de Cultură Vigadó. Posibilitate de rezervare de locuri la numărul de telefon a 0267/361081 sau la adresa de e-mail office@vigado.ro.


23 aprilie 2015