Tamás Andrea din Sfântu Gheorghe are 13 ani, și se luptă cu o gravă problemă de inimă. Din cauza celei de a șasea operație a inimii, mai multe organizații ar dori s-o sprijine pe fetiță, aliindu-se. Cu această ocazie, la 16 iunie 2016, joi de la ora 18, în sala mare a Casei de Cultură Vigadó, va avea loc o seară de binefacere și de colectare a donațiilor.

 

Pe parcursul serii vor urca pe scenă elevii de la secția de muzică a Școlii Generale Molnár Józsiás, orchestra de elevi a Colegiului Reformat din Târgu Secuiesc, ansamblul de dansuri de elevi al lui Pap Eszter, Ansamblul de Dansuri Populare de Tineret Százlábú din Sfântu Gheorghe, grupa mică, mijlocie și mare a Ansamblului de Dansuri Populare Harmatfű din Târgu Secuiesc, și ține discurs T. Hajlák Attila-István, capelanul parohiei Boldog Özséb din Târgu Secuiesc. Conducător de program: Lung László Zsolt.

 

Prețul biletelor de donație este 10 lei. Pot fi găsite prealabil la biroul de relații cu publicul, de luni până joi între orele 8-19, vineri între orele 8-15, precum și cu o oră înainte de spectacol. Posibilitate de donație ulterioară la fața locului.

 

Organizatori și sprijinitori: Casa de Cultură Vigadó, Primăria Târgu Secuiesc, Székely Hirmondó, Radio Profi, Polyp TV, Flagellum Dei MC și Galaxy Sound.


Invalid Displayed Gallery


9 iunie 2016