La 15 octombrie, joi de la ora 18 în sala de expoziții de la etaj a Casei de Cultură Vigadó psihologul Dr. Kádár Annamária ține o prezentare cu titlul Merinde la situații dificile de educație.

 

Dr. Kádár Annamária s-a născut la Târgu Mureș. A dat examenul de bacalaureat la Liceul Pedagogic, apoi a obținut diploma de psiholog la Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității Babes-Bolyai din Cluj Napoca. Studiile de doctorat le-a absolvit la programul Dezvoltare Cognitivă a Facultății de Pedagogie și Psihologie de la Universitatea de Științe Eötvös Lóránd, paralel cu asta a obținut specializarea de psiholog al muncii și al organismului la Facultatea Tehnică din Budapesta. S-a format mai departe în domeniile terapia de familie, precum și relaxare și terapia de simbol. A lucrat ca psiholog școlar, precum și ca lector universitar la Facultatea Maghiară de Științe Sapientia din Transilvania. În prezent predă la filiala din Târgu Mureș a Facultății de Științe Babes-Bolyai, la specialitatea Pedagogia învățământului de la grădiniță și ciclu primar.

 

Munca ei și totodată hobbyul ei, marea ei iubire este profesia de trening, aici se simte ca acasă. În cadrul firmei de trening M&Co Europe ține treninguri de construcție de echipă, de comunicație, de tehnica dezbaterii și care vizează dezvoltarea inteligenței de conducere și afective.

 

Este experta invitată coredactoarea programului vin săptămânal cu titlul Pszichotrillák al radioului Transilvania FM. Crede că mobilul real al evoluției este părăsirea zonei de confort, că valoarea personală cea mai importantă este autenticitatea, resursa cea mai adâncă este zglobietatea și basmul, precum și că adevărata performanță poate fi obținută prin muncă în echipă. În această muncă încearcă să-i ajute pe acei cu care ajunge în contact în decursul muncii sale.

 

Teritoriile sale de cercetare și de interes: inteligența afectivă, revelația flow, metodica muncii cu grupele, asertivitatea, dezvoltarea personalității, autocunoașterea, analiza conținutului narativelor, dezvoltarea și evoluția aptitudinilor de compunere, educarea de a deveni cititor, forța de vindecare a basmului, formarea personalității carierei de dascăl, respectiv rolul jocului în dezvoltarea personalității copilului.

 

Prețul biletelor de intrare: 10 lei. Pot fi găsite prealabil în biroul de relații cu publicul al Casei de Cultură Vigadó, în zilele de lucru între orele 8-16, precum și cu o oră înainte de spectacole. Posibilitate de rezervare de locuri la numărul de telefon 0267/361 081 sau la adresa de e-mail office@vigado.ro.


Invalid Displayed Gallery


5 octombrie 2015