În viața orașului breslelor târgurile de flori joacă de zece ani un rol important, locuitorii orașului și ai satelor din împrejurimi au putut procura cele mai frumoase flori la expoziția de plante ornamentale din parcul Molnár Józsiás. În anul acesta  Municipiul Târgu Secuiesc se pregătește cu un nou eveniment, care pune în lumină exclusiv târgul de flori. Manifestarea a primit denumirea Magia Florilor și se desfășoară timp de două zile, la sfârșitul lui aprilie, în piața Gábor Áron.

 

În anul acesta Municipiul Târgu Secuiesc  organizează cu prima ocazie târgul de flori, numit Magia Florilor, la care așteaptă înscrierea cultivatorilor de plante și a firmelor de horticultură.  Data manifestării este 25–26 aprilie 2019, adică joi și vineri, locul piața Gábor Áron. Pe timpul evenimentului centrul nu va fi închis, deoarece evenimentul se va desfășura în mijlocul pieței. Înscrierea pentru târgul de flori a demarat, solicitarea locurilor constă în trimiterea foilor de înscriere. Foaia de înscriere poate fi  accesată de pe pagina web www.kezdi.ro,  pe care cel care se înscrie o retrimite pe adresa presskezdi@gmail.com , dar poate efectua înscrierea și la numărul de telefon  0726-233 518.

 

Pentru participanții la târg le stau la dispoziție nouă spații de expoziție, din care două suprafețe pot fi împărțite (în caz de solicitare). Chiria spațiului pe două zile costă în cazul unui spațiu mai mic  de 100 metri pătrați 20 lei/m2/zi, iar în cazul spațiilor mai mari de 100 metri pătrați 30 lei/ m2/zi. Expozantul trebuie să achite doar și exclusiv locul cortului, adică cel mult nouă metri pătrați, spațiul de expunere este gratuit în cazul fiecărei spații. Termen de înscriere este 12 aprilie 2019.

 

La manifestarea numită Magia Florilor pot fi acceptați doar serviciile legate de flori, deci nu se pot prezenta cu niciun produs de altă natură.


1 aprilie 2019