Primăria Târgu Secuiesc așteaptă înscrierea comercianților la Zilele Sportive KSE, care se va desfășura între 6–8 mai a.c. La zilele sportive se poate prezenta în mai multe categorii, înscrierea devine valabilă în urma înregistrării cererii la Primărie.

 

Se poate înscrie cu alimentație publică și bar, cu produse de popcorn, porumb fiert, vată de zahăr, înghețată, dulciuri, hot-dog, sandvișuri, shaorma, cozonac secuiesc și langoș – comercializarea acestora pot fi solicitate în scris, de asemenea, acceptăm cereri și de la antreprenori cu parcuri de distracții și echipamente de distracție.

 

În toate cazurile, cererea trebuie să includă detaliile companiei, metri pătrați ocupați, necesarul exact de energie electrică și să fie însoțită de atestatul de funcționare.

 

Termen de înscriere: 29 aprilie 2022, vineri, ora 12.00

 

Predarea cererilor: în Registratura Primăriei (525400  Târgu Secuiesc, Piața  Gábor Áron, nr.24). Program: luni–miercuri între orele 9–15, joi între orele 9–17, vineri între orele 9–13. Cererile pot fi înaintate și online la adresa de e-mail presskezdi@gmail.com sau prin fax la numărul +40-267/361652.


19 aprilie 2022