Declarația de accesibilitate

General

Portalul www.kezdi.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități. Portalul www.kezdi.ro a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a ajuta la asigurarea faptului că portalul-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independenţă.

 

Accesibilitate pe portalul www.kezdi.ro 

Portalul www.kezdi.ro pune la dispoziție UserWay Widget pentru accesibilitatea portalului care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Programul permite portalului www.kezdi.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

 

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate www.kezdi.ro poate fi activat făcând click pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru a se încărca meniul de accesibilitate în întregime.

 

Disclaimer

Portalul www.kezdi.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea constantă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, cu convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe portalul www.kezdi.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă complet adaptate la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Aceasta poate fi rezultatul faptului că nu ați găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

 

Suntem aici pentru tine

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe portalul www.kezdi.ro sau dacă aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul programului normal de lucru, așa cum este detaliat mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

 

Contactează-ne

E-mail: cabinet@kezdi.ro