Primăria Târgu Secuiesc caută din nou cele mai frumoase desene pentru felicitările sale de Crăciun. Instituția publică deja cu a cincea ocazie proiect de desen pentru copiii de grădiniță și școlarii din Târgu Secuiesc și din satele aparținătoare. Temele nu se schimbă: în tema Advent, sărbătoare sau Crăciun așteptăm lucrările la secretariatul școlii/grădiniței persoanei care se înscrie în proiect până la 21 noiembrie, luni.

 

După cum au procedat și în anii anteriori, școala sau grădinița trimite la Primărie cele mai frumoase treizeci de desene, pe care le va evalua un juriu. Lucrările de proiect vor fi împărțite în patru categorii de vârstă – grădiniță, clasele I-IV., V-VIII. și IX-XII. –, fiecare categorie va putea avea trei câștigători. Cei premiați vor fi recompensați cu câte un pachet-cadou. Cele mai frumoase patru desene, adică câte unu pe categorie, vor fi folosite de către primărie și de instituții ca felicitare de Crăciun.

 

De regulă, la proiect sosesc mai mult de 200 de lucrări, în primul an, când încă nu a existat preselecție, juriul de specialitate a trebuit să evalueze peste 400 de desene.



1 noiembrie 2016