Înnoirea spațiului și a parcării mărginite de străzile Gheorghe Doja, Fabricilor și Achim Andrei s-a terminat (din 1987 n-a fost o aranjare de teren în această parte), după cum și sectorul drumului Turiei din Târgu Secuiesc așteaptă doar vopsirea.

 

Tot pe strada Turiei se desfășoară în această săptămână reconstruirea trotuarului din stânga. Terenul de joacă din strada Libertății este folosibil și toate locurile de parcare și-a găsit proprietarul. Alte terenuri de joacă se pregătesc în spatele parcării de lângă Casa de incubator, precum și în strada Margaretei, în vecinătatea automatei de lapte. Terminarea acestora pot fi așteptată probabil la primăvară, după cum și primăvara din 2015 va aduce și aranjarea totală a cartierului Bethlen – proiectele acestuia se vor realiza încă în acest an.

 

La Lunga are loc deja de săptămâni înnoirea sistemului de încălzire al primăriei.

 

În prezent se efectuează lucrări de purificare a apei în strada Trandafirului, de această dată a trebuit săpat pământul în fața biroului notarial. Se asfaltează sectorul săpat al străzii Libertății, iar conform promisiunilor executantului, în aceste zile începe și reasfaltarea străzii Margaretei.

 

Pentru reabilitarea străzii Gării cu probleme administrația a ținut licitație la 6 octombrie, în prezent are loc evaluarea ofertelor.

 

Ötvös Boglárka


Invalid Displayed Gallery


22 octombrie 2014