În sala de repetiții cu oglinzi a Casei de Cultură Vigadó, în zilele de luni, cu începere de la ora 17, se ține instruire de balet pentru copiii de la Grădiniță și pentru micii școlari.

 

La Târgu Secuiesc instrucția de balet a fost organizată la solicitarea părinților. Instructoarea de balet Kocsis Lilla Tünde, răspunzând la întrebările noastre, a relatat că din cauza capacității mici a sălii, în grupă pot primi maxim douăzeci de copii. Până acum s-au înscris șaptesprezece, la cele trei locuri rămase părinții copiilor de grădiniță și i micilor școlari se pot prezenta la numărul de telefon 0745.304.117. Instructoarea a spus că scopul lor de perspectivă este aceea de a interpreta o producție proprie la Casa de Cultură Vigadó, apoi la Sfântu Gheorghe.

 

Kocsis Lilla Tünde a terminat la secția de balet a Liceului de Artă Plugor Sándor din Sfântu Gheorghe, fiind eleva instructoarei de balet Benkő Gizella. De ani de zile este dansatoarea Ansamblului de Dans Popular Háromszék, pe lângă asta predă diferite stiluri de dans în școlile din Sfântu Gheorghe.


Invalid Displayed Gallery


3 decembrie 2014